Skip to main content
Start Data

Zaterdag 20 april 2024

Kosten

geen kosten

Introductiedag Inner life Opleidingen

Kom je meedoen met onze introductie dag? Dit voorjaar vieren we dat we bijna twee jaar in onze nieuwe mooie  ruimte zitten op fort Isabella, en organiseren wij voor meerdere opleidingen en workshops open dagen!

Zaterdag 20 april 2024 kan je kennis kan maken met ons nieuwe programma voor 2024-2025 tijdens deze open dag en kun je meerdere mini-workshops volgen om gelijk de sfeer te proeven van Inner Life Opleidingen. 

Programma introductie dag:

We gaan je kennis laten maken met onze vierjarige opleiding tot Inner Grounding therapeut, een lichaamsgerichte therapie opleiding, die bestaat uit jaar 1-2 waarna je inner Grounding Coach bent, en je kiest daarna om door te gaan met jaar 3-4 om af te studeren tot Inner Grounding Therapeut. Je kan al je vragen kwijt aan de docenten van de opleiding en we doen een leuke workshop. 

Ook kan je tijdens de open dagen alles te weten komen over De Woman Soul Coach Jaartraining, sinds 14 jaar geeft Jacqueline Snelder met veel succes deze jaartraining, inmiddels zijn er meer dan 200 vrouwen die deze jaartraining gedaan hebben! Je kan alles vragen over de jaartraining, die inmiddels zo ingericht is dat je iedere moment kan instromen!

Ook introduceren wij een jaartraining tot Traumahealing begeleider. Een mooi en nieuw ervaringsjaar van 10 dagen waarin je alles leert op het gebied van zelfheling van je oud zeer en trauma.

Heb je interesse om via kunst  jezelf te helen en wil je je eigen innerlijke symboliek en creatieve energie leren uiten via tekenen en schilderen dan kun je tijdens de open dagen informatie krijgen over de nieuwe kunstjaartraining van kunstdocent en kunsttherapeut Lars Weller die zal aanvangen in het nieuwe seizoen.


De introductie dag wordt gegeven door Jacqueline Snelder, Lars Weller,  bijgestaan door assistenten

Praktische info
 • Datum

  Zaterag 20 april 2024

 • Tijden

  11-00 - 15.00

 • Docent

  Jacqueline Snelder, Lars Weller

 • Categorie

  Open dagen 

 • Locatie

  Fort Isabella
  Vitaalplein, Nieuwe Linie 200

  5264PJ  Vught
  Ruimte 234 en 235, 1e verdieping

 • Investering

  De open dagen zijn gratis bij te wonen

 • Aanmelden

  Stuur je aanmelding naar info@innerlifeopleidingen.nlAanmelden: Stuur een mail naar info@innerlifeopleidingen.nl