vrouwencoach opleiding

Relatietherapie Den Bosch, Vught

Ben je op zoek naar relatietherapie in Den Bosch of Vught, maak dan een afspraak met Jacqueline Snelder. Zij heeft 23 jaar ervaring met relatietherapie geven en is landelijk bekend met haar authentieke manier van werken: veiligheid en diep kijken naar de innerlijke processen zijn de thema's waarmee zij werkt. 

Jacqueline over Inner Grounding Therapie in relaties

Samen zijn is datgene waar we het meest van dromen en waar we tegelijk ook bang voor zijn. Wat is de manier om een goede relatie te hebben en samen te zijn in gelijkwaardigheid? Hoe zorgen we ervoor dat we de spanning en de passie niet verliezen?


Wat en hoe vragen die heel herkenbaar zijn maar die ons vaak afleiden van de kern: Waar twee mensen samen zijn in een relatie zijn er twee autonome mensen met ieder hun eigen proces. Waar voel ik de ander, waar weet ik me verbonden en waar maak ik echt contact? Waar laat ik de ander echt zichzelf zijn?

Vandaaruit wordt er gekeken via Inner Grounding Therapie.

Relatietherapie is nog teveel een taboe, hoe komt dit? Dit heeft meerdere oorzaken. We laten niet graag in onze eigen keuken kijken. Relaties “doen we zelf” want dat gaat toch vanzelf? Er is geen algemeen geaccepteerde modus ontstaan, dat het normaal is om, als je tegen problemen aan loopt, daar hulp voor te gaan zoeken.

Vanuit de Inner Grounding Therapy is ieder mens echter steeds in proces naar meer helderheid en meer kennen en herkennen van jezelf, je gedrag, je manier van communiceren en je vermogen tot verbinding , intimiteit en liefde.

Er kunnen allerlei zaken zijn die dit natuurlijke proces toch moeilijker maken voor elk mens. Dit ligt in de mate van trauma dat iemand heeft opgelopen, de levenssituatie waarin iemand op dit moment verkeerd en de hulpbronnen die er voor deze persoon wel of niet aanwezig zijn om bewust en actief naar dit proces te gaan kijken en er ook iets mee te kunnen doen.

Bewuste informatie over de mogelijkheid voor dit innerlijke proces van bewustzijn, dat aandacht voor dit proces jou kan helpen beter te communiceren, meer liefde in je leven te ervaren.

Het geeft de mogelijkheid tot verwerking van pijnlijke ervaringen uit het verleden en het is dus noodzakelijk om mensen vertrouwd te maken met het gaan volgen van relatietherapie op een manier waarbij beide partners aandacht kunnen hebben voor hun innerlijke proces en ook voor dat innerlijke proces bij elkaar.

Relatietherapie binnen Inner Grounding is dus veel meer, dan alleen therapie over of het seksueel nog wel stroomt of verwachtingen binnen relaties. Relatietherapie is eigenlijk de kern van Inner Grounding omdat we voortdurend in relatie zijn, met onze omgeving en met elkaar. 

Praktisch: Jacqueline heeft een drukke praktijk en het is raadzaam om tijdig de sessies voor een traject in te plannen als je van plan bent een 6-tal sessies te volgen met elkaar.

Een traject bestaat meestal uit 2 gezamenlijke sessies en 2 individuele sessies voor beide. Zo heb je de tijd om ook indiviueel iets uit te werken. Dit is vaak nodig omdat er verwarring is tussen wat er speelt onderling en wat nu precies de pijn van de 1 of de ander is.

 

Tijdens een relatietherapietraject wordt je zorgvuldig begeleidt en is er de mogelijkheid tot tussentijdse support via skype of telefoon. Hierdoor kunnen moeilijke fases sneller doorbroken worden. Ook werk je met reflectiemethoden zoals vragenlijsten en kijken we systemisch naar de relatie.

Methoden zijn:

Inner Grounding Therapie, Systemmisch werk, Innerlijk Kind werk, EFT, Gestalt.

 

 

De locatie 

De werkruimte is in Vught, tussen s'-Hertogenboch en Vught in, in Noord-brabant. Onze werkruimte is op Fort Isabella, een groot terrein met meerdere gebouwen, wij zitten in gebouw 3 op de zolder-etage. Het adres is: Reutsedijk 3, Vught

Je boekt een sessie bij Jacqueline Snelder

Jacqueline geeft sinds 23 jaar relatietherapie sessies vanuit de visie van Inner Grounding Therapie voor mensen in Den bosch en Vught en daarbuiten. In de sessies werken we veel met Radical Honesty, familysystems en en zijn er vele oefeningen die je aangereikt krijgt om ook thuis als koppel mee te oefenen. De intentie van elke sessie is, om helemaal in contact te komen met wat er echt speelt tussen twee mensen. Die erkenning en herkenning bij elkaar zorgt voor hernieuwde intimiteit die zich op elk vlak van de relatie weer kan uitdrukken. Inner Grounding relatietherapie vergroot de basis van liefde die er al is tussen twee mensen.

Hoe werkt relatietherapie en waar is het op gebaseerd?

Via ons zenuwstelsel maken we alsmaar verbinding met de ander en de wereld om ons heen. ook maken we talrijke verbindingen in ons eigen body-mind systeem. Daar waar we niet durven kijken , pijn ervaren of ons gebokkeerd voelen openen we ons van nature niet. In de therapie gaan we kijken of deze verbinden weer hersteld willen worden. Vandaar uit maken we weer contact met de ander.

De sessies rusten op de volgende pijlers:

  • Je vrijheid als mens: Doe je wat je wil of ben je gebonden een overtuigingen of aan situaties die jou levenspad niet meer dienen.
  • Leven vanuit Authenticiteit: Kun je inzicht verkrijgen in kind patronen, trauma en emotionele volwassenheid.
  • Relateren en communiceren: Hoe sta ik in relaties en hoe communiceer ik.
  • Je lichaam helen en verzorgen: Hoe ga ik om met mijzelf en mijn gezondheid zodat ik een goede balans in mijzelf herken die mijn levenspad kan ondersteunen.
  • Spiritualiteit en heelwording: Door de kracht van rituelen, meditaties en inzicht in jezelf leer je je eigen groeiproces steeds beter kennen.
  • Inzicht in de energetisch psychische werking van het eigen innerlijke transformatieproces.
  • Inzicht in de seksualiteit en innerlijke beleving daarvan.

In de sessies werk je altijd samen en je leert jezelf beter te begrijpen. Het doel van een sessie is altijd meer autonomie en meer zelf-inzicht. 


"Indiase filosofie leert je het doorgronden van alle verlangens, eraan voorbij te gaan totdat we werkelijk open kunnen zijn, werkelijk transparant en werkelijk beschikbaar in diep hartscontact met de realiteit van elk moment en alles op je levenspad. Inner Grounding Relatietherapie is gebaseerd op deze filosofie" – Jacqueline Ananya.

vrouwencoach opleiding 2
Je proces en tijd

Heling van oude wonden kost tijd. Inner Grounding therapie vraagt dat je die tijd ervoor maakt en de dag van een sessie wat tijd hebt voor jezelf.

Dit zal je heel veel helpen om echte transformatie in gang te zetten. En je zal merken dat je na sessies die tijd ook nodig hebt om alles in helder perspectief te kunnen zien.

Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

 

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak.

06-30443108 en de betaling gaat via PIN of contant tijdens de sessie.

Je ontvangt dan een afschrift van je betaling. Voor een bedrijf kun je een aparte factuur vragen met btw

Geslaagde vrouwencoachen

Sessiepakket

De ervaring leert dat, om naar de kern te kunnen gaan een minimaal aantal van 6 sessies verstandig is om in te plannen. Dit kun je boeken en inplannen als sessiepakket. Hiervoor geldt een korting: 6 sessies zijn 625,00 euro ipv 660,00 euro bij 6 losse sessies. Dit sessiepakket wordt vooraf betaald omdat alle data bij de eerste sessie worden vastgelegd en je ook een commitment aangaat het hele sessietraject te doorlopen. Zie het document tarieven en betalingsvoorwaarden sessies voor alle informatie

Belangrijk bij het boeken van een sessie:

Beperkte beschikbaarheid

Er zijn maar beperkt sessies beschikbaar, wachtijd 2 tot 4 weken. Zodra je een sessie hebt geboekt kan je vervolgafspraak echter wel wekelijks zijn. Jacqueline beheert haar agenda zo dat elke nieuwe client ook een vervolg traject in kan gaan.
Er is geen sessiemogelijkheid in de avonduren of in het weekend.

Op tijd afzeggen

Houd er rekening mee dat je een sessie die je binnen 24 uur afzegd wel moet betalen, iemand anders kan namelijk je plek innemen als je wel tijdig afzegt. De locatie in Noord-Brabant Vught is goed bereikbaar met de auto en met de trein, aankomst op Centraal station s'-Hertogenbosch 10 minuten lopen naar Fort Isabella

Inner Grounding Therapy brengt je

Inner grounding, stevig geworteld in jezelf

Diep durven voelen

Inzicht in je eigen proces

Innerlijke kracht en contact met de magic en flow van het leven

Wil je een afspraak maken in onze werkruimte in Vught?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Jacqueline Snelder is aangesloten bij: