vrouwencoach opleiding

Individuele Inner grounding sessie

Helen vanuit je eigen-wijsheid

Individuele Inner Grounding Therapie

Moeilijke fases brengen mensen vaak naar het pad naar Zelf bewustzijn. In de Inner Grounding therapy sta jij centraal met de vraag: wie ben ik? Je gaat jezelf in de diepte onderzoeken vanuit een lichaamsgerichte benadering. Door deze lichaamsgerichte ingang leer je jezelf op een zeer directe manier kennen. Je leert weer voelen wat je wil en wie je echt bent van binnenuit. We kijken daarbij vanuit de characterdynamics, een combinatie van het werken met karakterstijlen, systemisch werk en inzicht in de opbouw van de psyche volgens Ayurveda en de Vedische filosofie. Hierdoor kun je je overlevingsstrategieën herkennen en in kaart brengen. Je krijgt nog meer inzicht in je zelf door ademwerk en Lichaamsgerichte Communicatie. We werken met neurologische tests, vragelijsten en thuisopdrachten en je krijgt oefeningen mee die je de tools geven voor jou transformatie

Therapie is oefenen in het contact en samenwerking

Als therapeut ga ik het contact met je aan om over een tijdsperiode te onderzoeken waar je allemaal aan wil werken. Er ontstaat een samenwerking. Uit deze samenwerking put je moed en vertrouwen om in je dagelijkse relaties verandering in gang te zetten.

Tijdens het sessietraject kun je een dagboek / verslag bijhouden in ons Digitaal Coach Dossier waar je ook extra informatie en pdf's met achtergronden van de therapie kan vinden. Zo loop je stap voor stap de richting van het nieuwe bewustzijn waar je in wil leven.

Hoe werkt Inner Grounding relatietherapie en waar is het op gebaseerd?

Via ons zenuwstelsel maken we alsmaar verbinding met de ander en de wereld om ons heen. ook maken we talrijke verbindingen in ons eigen body-mind systeem. Daar waar we niet durven kijken , pijn ervaren of ons gebokkeerd voelen openen we ons van nature niet. In de therapie gaan we kijken of deze verbinden weer hersteld willen worden. Vandaar uit maken we weer contact met de ander.

De sessies rusten op de volgende pijlers:

  • Je vrijheid als mens: Doe je wat je wil of ben je gebonden een overtuigingen of aan situaties die jou levenspad niet meer dienen.
  • Leven vanuit Authenticiteit: Kun je inzicht verkrijgen in kind patronen, trauma en emotionele volwassenheid.
  • Relateren en communiceren: Hoe sta ik in relaties en hoe communiceer ik.
  • Je lichaam helen en verzorgen: Hoe ga ik om met mijzelf en mijn gezondheid zodat ik een goede balans in mijzelf herken die mijn levenspad kan ondersteunen.
  • Spiritualiteit en heelwording: Door de kracht van rituelen, meditaties en inzicht in jezelf leer je je eigen groeiproces steeds beter kennen.
  • Inzicht in de energetisch psychische werking van het eigen innerlijke transformatieproces.
  • Inzicht in de seksualiteit en innerlijke beleving daarvan.


In de sessies werk je altijd samen en je leert jezelf beter te begrijpen. Het doel van een sessie is altijd meer autonomie en meer zelf-inzicht. 

Je boekt een sessie bij Jacqueline Snelder

vrouwencoach opleiding 2
Je proces en tijd
Heling van oude wonden kost tijd. Inner Grounding therapie vraagt dat je die tijd ervoor maakt en de dag van een sessie wat tijd hebt voor jezelf. Dit zal je heel veel helpen om echte transformatie in gang te zetten.
Vrouwencoach opleiding

Afspraak maken en betalen

Je kunt het gemakkelijkste bellen voor het maken van een afspraak. 06-30443108 en de betaling gaat via PIN of contant tijdens de sessie.
Je ontvangt dan een afschrift van je betaling. Voor een bedrijf kun je een aparte factuur vragen met btw. Je kunt een afspraak 48 uur vantevoren kosteloos afzeggen. Daarna is het bedrag van de sessie verschuldigd.

Geslaagde vrouwencoachen

Commitment aan je proces

De ervaring leert dat, om naar de kern te kunnen gaan een minimaal aantal van 6 sessies verstandig is om in te plannen. Dit kun je boeken en inplannen als sessiepakket. Hiervoor geldt een korting: 6 sessies zijn 625,00 euro ipv 660,00 euro bij 6 losse sessies. Dit sessiepakket wordt vooraf betaald omdat alle data bij de eerste sessie worden vastgelegd en je ook een commitment aangaat het hele sessietraject te doorlopen. Zie het document tarieven en betalingsvoorwaarden sessies voor alle informatie

Belangrijke bij het boeken van een sessie:

Beperkte beschikbaarheid

Er zijn maar beperkt sessies beschikbaar, wachtijden van 2 tot 4 weken. Zodra je een sessie hebt geboekt kan je vervolgafspraak echter wel wekelijks zijn. Jacqueline beheert haar agenda zo dat elke nieuwe client ook een vervolg traject in kan gaan.

Op tijd afzeggen

Houd er rekening mee dat je een sessie die je binnen 48 uur afzegd wel moet betalen, iemand anders kan namelijk je plek innemen als je wel tijdig afzegt.

Wil je een afspraak maken?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Jacqueline Snelder is aangesloten bij: