vrouwencoach opleiding

Workshop pakket Trauma Healing 17 en 24 juni en 1 juli 2021

Workshop pakket 3 workshops over Trauma Healing

Dit workshop pakket bestaat uit drie workshops: 

17 juni 2021 - Hechtingsproblematiek

24 juni 2021 - Schaamte en schuld

1 juli 2021 - Schaduwwerk Donderdag17 juni 2021: Hechtingsproblematiek

Hechting is de duurzame affectieve relatie tussen een kind en één of meer opvoeders. Veilig gehechte kinderen zullen in perioden van stress de nabijheid zoeken van personen aan wie zij zijn gehecht. In een onbekende situatie zijn zulke personen de uitvalsbasis waarvandaan zij de omgeving verkennen. Onveilig gehechte kinderen klampen zich vast aan hun verzorger, of ze gedragen zich juist heel onverschillig en zelfstandig, ongeacht of de situatie stressvol is of niet. Alle kinderen hebben een gehechtheidsrelatie met hun opvoeder. Een negatief gehecht kind krijgt als veel vaker te kampen met leer- of relatieproblemen, zijn lastiger aanspreekbaar en ontwikkelen een laag gevoel voor eigenwaarde.

Donderdag 24 juni 2021: Trauma en schaduwwerk

n de eerste fasen van therapie ga je begrijpen hoe je opvoeding is verlopen en welke characterdynamic je daaruit hebt opgebouwd.
In een latere fase ga je begrijpen dat er ook een donkere kant zit aan je overlevingspatronen uit je jeugd. Het vergt moed en neutraliteit om goed te kunnen kijken naar de mechanismen van je schaduwzijden.

In de latere fase van het schaduwwerk gaan we de innerlijke dialoog aan met deze verborgen delen in onszelf zodat we de kracht ervan weer ten goede voor ons zelf kunnen gebruiken. De schaduwzijde houdt onze levensenergie vast in een reservoir.
Via de Inner Grounding werkwijze met schaduwwerk leer je deze bevroren, gestagneerde of verduisterde levensenergie te bevrijden uit het vat waarin deze energie gevangen zit.

donderdag 1 juli 2021: Trauma Healing Vrij van schaamte en schuld

Gevoelens van schaamte resulteren wanneer we geloven dat we iets niet adequaat, goed hebben gedaan of direct door een handeling de belangrijkste sociale of culturele waarden hebben geschonden van een groep waarin we ons bevinden. In deze workshop leer je te kijken naar schaamte en schuld op een dieper niveau zodat je de shift kan maken van schaamte en schuldig zijn naar schaamte en schuld transformeren in waardig voelen en helderheid.

Voor dit pakket betaal je 270,- euro, een voordeel van 45,- alle workshops vinden plaats op Atelier Isabella, Reutsedijk 3, Vught, gebouw drie op het terrein van de Isabella Kazerne

Wie geeft de workshops?

Hoofddocent Jacqueline Snelder

Ik ben de oprichter van Soul Institute en docent in Inner Grounding Therapy, Ayurveda, Inner Yoga , Body work,trauma healing, Innerlijk Kind werk.

Het is mijn passie om te werken met mensen en ze te begeleiden naar meer innerlijke ruimte, bewustzijn en liefde voor zichzelf en belichaaming van hun eigen wijsheid. Ik ben in mijn aanpak van begeleiding down-to-earth en helder.

Workshop pakket Trauma Healing

Cursus informatie

Startdatum 17-06-2021
Einddatum 01-07-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Locatie Atelier Isabella

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?

Donderdag 17 juni, 24 juni en 1 juli 2021 Atelier Isabella Reutsedijk 3, vught (gebouw drie op het terrein van de Isabella Kazerne, 2 trappen omhoog naar het zolderatelier)

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder aan de pagina.
Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop.

Heb je vragen?

Of mail ons op info@soulinstitute.eu