The Story of my Womb

The Story of my Womb een cursus van 20 lessen

Waar bestaat deze cursus uit?

Reis je met ons mee? Met de Online Cursus " Story of my womb" vanaf 15 april!
In 20 lessen een hele reis door je baarmoeder, je oorsprong. Om helemaal in contact te komen met je vrouwelijke kracht.
Wil jij daar alles over ontdekken en wil je leren hoe je met steeds meer zelfvertrouwen in je bekken durft te wonen?
Voor de 3e maal georganiseerd door Inner Life Opleidingen. “Om je seksualiteit te helen, je innerlijke vrouwenkracht volledig te claimen en vanuit autonomie en helder bewustzijn in het leven te staan is het van groot belang dat we alle aspecten van onze vrouwelijkheid kennen en helen. Hierdoor voel je meer zelfvertrouwen en kracht.
"Het is mij een groot plezier en grote eer je te mogen verwelkomen in deze zinderende cursus van 20 lessen waar je alles over het vrouwelijke kan leren kennen, en je er de mogelijkheid hebt jezelf te helen en te ontwaken als de vrouw die je bent." - Jacqueline Snelder

Wat krijg je specifiek in deze online cursus, wat gaan we doen:

 • Oefeningen
 • Handouts
 • Interviews
 • Sharings in de groep

Elke twee weken zie je er een nieuwe video met boeiende informatie over alle mogelijke onderwerpen rondom de Yoni; baarmoeder, gezondheid, seksualiteit, zwangerschap, menstruatie, moederband en nog veel meer. Je kunt de video's altijd terugkijken en hoeft dus NIET live aanwezig te zijn bij de video's. Naderhand blijf je lid van de groep waar je altijd een schat aan informatie terug kan vinden.
En kun je bij persoonlijke vragen altijd contact opnemen voor een kort gesprek of verder gaan met een persoonlijk begeleidingstraject of neem je deel aan de Women's Soul Coach opleiding die eind april ook van start gaat.
“ Dat je de kennis hebt, dat je weet wat voelen is, dat je je emoties helemaal kent. DAT maakt je zelfvertrouwen. Kennis en op de hoogte zijn van alles wat er zich in je lijf afspeelt geeft kracht en gezonde macht. Zo kun je in je leven bij je keuzes van je hart blijven” –Jacqueline Ananya Snelder

Je kan je op ieder moment aanmelden voor deze cursus! 

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier de inhoud van deze cursus is altijd beschikbaar als je je eenmaal hebt aangemeld, de video's en pdf's kan je dus op ieder tijdstip bekijken. Via onderstaande button  kom je op onze website waar wij onze online cursussen aanbieden en daar  meld je je aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.

 Jacqueline Snelder

Ik ben de oprichter van Inner Life Opleidingen en docent in Inner Grounding Therapy, Ayurveda, Inner Yoga , Body work,trauma healing, Innerlijk Kind werk, en vrouwencoach.

Het is mijn passie om te werken met mensen en ze te begeleiden naar meer innerlijke ruimte, bewustzijn en liefde voor zichzelf en belichaaming van hun eigen wijsheid. Ik ben in mijn aanpak van begeleiding down-to-earth en helder. vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?
 • 15 april en 29 april
  13 mei en 27 mei
  10 juni en 24 juni
  8 juli en 22 juli
  5 aug en 19 aug
  2 sept en16 sept
  30 sept en 7 okt
  21 okt en 5 nov en 19 nov
  3 dec en 10 dec en 17 dec

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina

Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop.

Heb je vragen?

Bel ons op 06- 30443108 of 06-41970475

Of mail ons op info@innerlifeopleidingen.nl

The Story of my Womb

Cursus informatie

Startdatum 01-04-2021
Einddatum 04-03-2022
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 04-03-2022
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
The Story of my Womb €119,00

Inner Life opleidingen is aangesloten bij: