Retreat familie opstellingen

Familie Opstellingen 

Waar bestaat deze retreat uit?

Deze retreat gaat over familie opstellingen en alles wat daar bij komt kijken, we gaan zelf opstellingen doen en je leert van alles over hoe familie opstellingen werken, welke aspecten van je eigen proces daarin terugkomen. 

Wat leer je nog meer?

  • De achtergrond van familie opstellingen
  • Je rol binnen een opstelling
  • Karma, levensloop en opstellingen
  • Wat is systemisch werken

Je kan je op ieder moment aanmelden voor deze cursus! 

Meld je aan via onderstaande button, de inhoud van deze cursus is altijd beschikbaar als je je eenmaal hebt aangemeld, de video's en pdf's kan je dus op ieder tijdstip bekijken. Via onderstaande button  kom je op onze website waar wij onze online cursussen aanbieden en daar koop je de cursus en meld je je aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Familie Opstellingen achtergrond:

Het maken van een familieopstelling is een vorm van alternatieve psychotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door de Duitser Bert Hellinger. Hij kwam als West-Europeaan in aanraking met deze werkwijze toen hij als missionaris in Zuid-Afrika werkte. De werkwijze van Hellinger is het zogenaamd systemisch werken. Therapeuten en coaches die systemisch werken trachten door middel van het opstellen van iemands systeem van herkomst niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen.

Een familieopstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, vaak familieleden van degene die het vraagstuk inbrengt, worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. De vragende deelnemer geeft hen een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers, deels geholpen door de therapeut.

vrouwencoach opleiding 2
Wanneer is het?
  • Datum van deze retreat verschijnt binnenkort

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina

Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop.

Heb je vragen?

Bel ons op 06- 30443108 of 06-41970475

Of mail ons op info@soulinstitute.eu
Inner Life opleidingen is aangesloten bij: