Retreat Relaties en Meditaties 6-9 November 2020

'Relaties houden van de intimiteit maar ook van vrijheid in elke communicatie, dat is tegelijk het voedsel en de energie van een relatie'

 
In deze mooie retreat ga je samen met andere mannen en vrouwen op onderzoek naar de diepe thema's van het leven:

Relaties
Seksualiteit
Je eigen groei naar bewustzijn

Aan de hand van deze thema's ga je jezelf steeds meer belichamen. Je begrijpt meer wat je verlangens zijn en hoe je die wilt communiceren. Hierdoor kun je ook het verleden en oude ongezonde relatiepatronen door deze jaartraining helen.

Relationships LOVE intimacy is een liefdevolle en veilige uitnodiging om de kracht van jouw  levensenergie te integreren in wie je werkelijk bent.

Voor wie?
Voor iedereen, ongeacht gender, seksuele voorkeur of oriëntatie, met of zonder relatie, die op een heldere en lichaamsgerichte manier zijn relaties, innerlijke verlangen naar verbinding en expressie wil leren kennen, verruimen en integreren. Je kunt je aanmelden als single maar ook als stel. 

Wat komt er aan bod?
Verbinding,contact oefeningen, jezelf leren kennen in de relatie met de ander, meditatie-oefeningen, dans, muziek, massage, plezier kunnen beleven vanuit ontspanning, zelfonderzoek. Allemaal op een veilige manier. 

 

 Wat zijn de kosten?

Wanneer? van vrijdag 6 november tot zondag 9 november, vrijdag ben je vanaf 18.00 welkom er is dan soep en brood en we starten met het programma om 20.00

Deze retreat kost 425,- euro 

Wat ga je ervaren in deze retreat?

Hoe zorg je ervoor dat er meer ademruimte komt in je relatie(s)? Je unieke wezen en relateren met de wereld. De 5 levels van bewustzijn. Tantrische puja, verdiepende mediaties en communicatieoefeningen.


Retreat relaties en meditaties

Cursus informatie

Startdatum 21-08-2020
Einddatum 23-08-2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 21-08-2020
Locatie Centrum de Bron
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

vrouwencoach opleiding 2
Voor mannen
Mannen en Soul Connection
Als innerlijke mannelijke energie samenkomt met het innerlijk vrouwelijke kan bevroren energie gaan stromen. Wijsheid in het hoofd kan zich verbinden met het hart. Heldere communicatie verbindt zich met je intuitie en levensenergie. De seksuele spirituele energie wordt vruchtbaar in alles wat je wil manifesteren.

Deze trainingen zijn voor mannen van elke geaardheid, het gaat er in tantra om, je innerlijke man en innerlijke vrouw te verbinden waardoor relateren vanuit elke pool in verbinding kan zijn.
Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

De jaartraining wordt gegeven door hoofddocenten Jacqueline Ananya Snelder, Lars Weller, gastdocenten en assistenten van Soul Institute. Zie team pagina.

Welkom in deze mooie weekenden van Tantra en relaties. We delen graag ons pad met jou waarbij je steeds meer kan ervaren dat je in elke relatie volledig jeZELF kan en mag zijn. 

Je relatie en elke relatie bestaat uit de liefde tussen jullie twee , dat veld leer je in Tantra steeds meer te verruimen.

Geslaagde vrouwencoachen

Voor vrouwen

Vrouwen en Soul Connection

Als  innerlijke vrouwelijke energie samenkomt met de innerlijke mannelijke pool krijgt deze energie wijsheid, focus en doelgerichtheid. Levenslust en creativiteit kan gericht stromen. Innerlijke kracht en seksualiteit verbindt zich met het groter veld van bewustzijn. Seksuele energie is spirituele kracht.

Deze trainingen zijn voor vrouwen van elke geaardheid. Het gaat er in tantra om, je innerlijke man en innerlijke vrouw te verbinden waardoor relateren vanuit elke pool in verbinding kan zijn.


Soul Institute is aangesloten bij: