Frankrijk retraites Ardèche zomer 2022


Frankrijk retraites Ardèche zomer 2022

We gaan met Inner Life Opleidingen weer naar Frankrijk deze zomer en we hebben er heel veel zin in! We gaan drie retraites geven in het mooie centrum La Vie Tara in de Ardèche. Midden in de zomer in de periode van 26 juli tot 6 augustus zijn we in La vie Tara. We geven de volgende retraites:

 • Relatie retraite voor iedereen: mannen en vrouwen en lhbtqia+. Deze retraite staat helemaal in het teken van verdieping van jezelf en verdieping van je relatie. Samen verbinden en samen onderzoeken, een retraite die het fijne vakantiegevoel combineerd met een laag dieper gaan voelen en kijken naar jezelf en hoe je in relatie staat met anderen.Jij wilt heel graag die diepe verbondenheid voelen met je geliefde. Elkaar écht begrijpen. Liefdevol communiceren. Dit begint bij ene liefdevolle communicatie en relatie met jezelf. Hoe dat verband houdt met je relatie(s) ontdek je tijdens deze retraite. Veel verdieping dus, mooie oefeningen, systemisch werk en vooral ook: Gewoon plezier hebben met elkaar. De retraite wordt gegeven door Jacqueline Snelder en haar partner Lars Weller samen met een assistenten-team

 • Retraite voor vrouwen: Tantric Feminine retraite. Deze retraite is voor vrouwen en gaat helemaal over intimiteit en vrouwelijkheid. Aan bod komen o.a  vrouwelijke kracht, seksualiteit en sensualiteit, vrouwelijke spiritualiteit en wijsheid, Meditaties, Zwaard Yoga Tog Chöd Tantric Flow en de vrouwelijke energie. De retraite wordt gegeven door Jacqueline Snelder, Janet Kunst en het assistenten-team.

 • Kunstweek: Kunst maken vanuit je gevoel: Deze retraite gaat helemaal over kunst maken vanuit je eigen gevoel. Je gaat contact maken met je diepe voelen en van daaruit ga je tekenen en schilderen en andere kunstvormen gebruiken om tot die beelden te komen die je altijd al had willen maken! In een prachtige zonnige omgeving kan je schetsen maken, met een ezel gaan schilderen, aquarellen maken en kom je helemaal tot bloei! Het vakantie gevoel combineren met kunst maken een kado voor jezelf, een week om even helemaal bij jezelf te komen!

Informatie over de Ardèche

De Ardèche is een streek in Zuid-Frankrijk waar het weer warm is maar omdat het wat hoger gelegen is is het weertype niet benauwd warm maar meer 25 graden met zon. De beste reistijd voor de regio in Ardèche in Frankrijk is van mei t/m september, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in in Ardèche is 29°C in juli en de laagste is 8°C in januari. Er zijn leuke typische Franse dorpjes en steden te vinden en mooie natuur met rotspartijen en rivieren en een bosrijke omgeving. Op een half uur rijden vanaf het centrum La Vie Tara, is het mooie stadje Annonay

Voor wie?

de gemengde relatie retraite is voor iedereen, ongeacht gender, seksuele voorkeur of oriëntatie, met of zonder relatie, je kunt je aanmelden als single maar ook als stel. De vrouwen week is uitsluitend voor vrouwen. De kunstweek is voor iedereen die graag meer wil leren over kunst maken, beginner of gevorderd, je bent welkom!

Wat komt er aan bod?

Verbinding,contact oefeningen, jezelf leren kennen in de relatie met de ander, meditatie-oefeningen, dans, muziek, massage, plezier kunnen beleven vanuit ontspanning, zelfonderzoek. Allemaal op een veilige manier.

Visie Inner Life Opleidingen

Binnen Inner Life Opleidingen staan wij voor:

 • Veiligheid: iedereen moet zich veilig kunnen voelen om kwetsbaarheid te kunnen delen in de groep, wij geven al meer dan 10 jaar retraites en leggen hier de nadruk op.
 • Verbinding: om een werkelijk volwassen mens te worden vinden wij het belangrijk dat in ons aanbod verdieping en groei van bewustzijn belangrijke pijlers zijn! Daarom zijn open deelrondes en oefeningen over verbinding elementen die terugkomen in onze workshops, opleidingen en retraites.
 • Intimiteit: het delen van je intimiteit is kwetsbaar maar een mooi proces om in te groeien. Wij helpen je daarbij door o.a een veilige setting te creeëren waarin je dit kunt delen. De oefeningen die we doen en meditiaties zijn hier ook op gericht.

Onstpannen je jezelf zijn: in alles wat wij organiseren vinden we het belangrijk dat je ontspannen kunt deelnemen. In deze zomer retraites is dat helemaal fijn, omdat het ook een soort vakantie is, het mooie centrum nodigt uit tot ontspanning en rust. We gaan zeker verdiepende oefeningen doen maar doen dat wel op een manier die past bij deze plek en deze omgeving.

Informatie over de prijzen van de retraites en Early bird kortingen en extra korting voor stellen bij de relatie retraite

Voor alle retraites geldt een early bird korting van 100,- euro. Hieronder een overzicht van de prijzen per retraite:

 • Relatie retraite van 26 tot 31 juli 2022. Met de early bird korting is de prijs inclusief verblijf: 1150,- euro. Als je je als stel aanmeldt krijg je daarbij een extra korting p.p van 100,- euro, dan betaal je 1050 p.p voor de retraite.
 • Vrouwen retraite van 1 tot 6 augustus 2022: met de early bird korting is deze retraite 950,- euro, deze prijs is inclusief verblijf.
 • Kunstmaken vanuit je gevoel retraite van 1 tot 6 augustus 2022: deze retraite is met de early bird korting 950,- euro

Heb je vragen over deze retraites, bel dan naar Lars en/of Jacqueline: 06 -419 70 475 of 06 - 30443108


Praktische info

Episode

 • Data

  retraite voor mannen en vrouwen: dinsdag 26 juli tot zondag 31 juli 2022 

  Retraite voor vrouwen: 1 augustus tot 6 augustus

  retraite kunst maken vanuit je gevoel: 1 augustus tot 6 augustus

 • Tijden

  Aankomst dinsdag 26 juli na 14.00 uur

 • leraren

  Jacqueline Snelder en Lars Weller samen met een assisten-team

 • Accreditaties

  KTNO, CRKBO, VBAG

 • Categorie

  Retraites

 • Investering

  Early bird korting is 100,- euro voor alle retraites 

 • Adres centrum La Vie Tara

  Route de Saint-Bonnet, 07520 Lalouvesc, Frankrijk

  telnr: +33 4 75 67 8532La Vie Tara Lalouvesc 

La vie Tara is een prachtig centrum in de mooie Franse streek de Ardèche. Het centrum heeft luxe 2 persoonskamers en 2 mooie groepsruimtes, en een fijn terras waar gezeten kan worden. Er is een tennisbaan waar gebruik van gemaakt kan worden en het centrum ligt naast het dorp Lalouvesc en typisch Frans dorp.


Inner Life Opleidingen is aangesloten bij: