Workshop dagen Familie-opstellingen

Familie-opstellingen bij Inner Life Opleidingen

Wat zijn familie-opstellingen en wat is systemisch werk

Normaal gesproken beschouwen we onze familie als onze familie, vaders en moeders en zonen en dochters etc. Maar als we een familie-opstelling gaan doen, dan bekijken we onze familie als een systeem: Alles werkt op elkaar in binnen dit familie-systeem, ook overleden familieleden werken nog steeds mee, en gebeurtenissen binnen het systeem werken door. Denk hierbij aan echtscheiding of ziekte van familieleden maar ook zelfmoord van een al lang overleden oom of tante beïnvloed het systeem. Dit kunnen we zien als wetmatigheden, en op onbewust niveau werken gebeurtenissen door als patronen die we niet altijd kunnen herkennen maar die wel tot destructief gedrag kunnen leiden of andere problemen.

Bert Hellinger is de bedenker van de familie-opstellingen ontdekte toen hij in Zuid-afrika werkte dat de stammen die daar wonen, familieleden die iets misdaan hadden niet buitensloten maar juist opnamen in het familie-systeem. Hellinger verwerkte zijn inzichten in een eigen methodiek die we nu kennen als familie-systemen.

Het systeem werkt als volgt: er een iemand die een vraag heeft en er zijn representanten, dat zijn deelnemers die een rol aannemen van een van de familieleden. De vraagsteller kiest de representanten uit, en die voelen in de opstelling wat de werkelijke familieleden destijds hebben gevoeld. De opstelling geeft inzichten in al lang lopende structuren en emoties die niet verwerkt konden worden. Door de opstelling kan er een nieuwe stroom van energie/liefde ontstaan, het voelt als dan alsof alles een plek heeft gekregen.

De workshop dagen familie-opstellingen zijn losse dagen door het hele jaar waarin je bij Inner Life opleidingen een familie-opstelling kan doen, je kan meedoen met een opstelling als representant of met een vraag. De familie-opstelling dagen zijn er het hele jaar door en je kan je opgeven voor dagen later in het jaar.

Jacqueline Snelder geeft de familie-opstelling dagen tenzij anders aangegeven. 

Praktische informatie:

De familie-opstelling dagen zijn altijd van 10.00 tot 16.00 . Er is koffie en thee aanwezig tijdens de dagen. Op het terrein van de kazerne is een restaurarant met lekker Italiaans eten waar geluncht kan worden.

Kijk hier voor alle data in 2021 en 2022:

2021:

Dinsdag 31 augustus

Woensdag 22 september

Woensdag 20 oktober

Donderdag 11 november

Woensdag 8 december

Data 2022

Donderdag 6 januari

Dinsdag 8 februari

Woensdag 9 maart

Dinsdag 5 april

Dinsdag 10 mei

Dinsdag 30 augustus

Zondag 25 september

Donderdag 20 oktober

Woensdag 23 november

Woensdag 14 december

vrouwencoach opleiding 2
Waar is het?
  • De familie-opstellingen vinden plaats in gebouw 9 op het terrein van de Isabella kazerne, het adres is: Reutsedijk 3, Vught. De Isabella Kazerne ligt tussen 's-Hertogenbosch en Vught in. Vanaf centraal station 's-Hertogenbosch is het ongeveer 10-15 minuten lopen

Vrouwencoach opleiding

Aanmelden en betalen:

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina

Geslaagde vrouwencoachen

Certificering

Alle deelnemers krijgen een certificaat van de workshop.

Heb je vragen?

Bel ons op 06- 30443108 of 06-41970475

Of mail ons op info@innerlifeopleidingen.nl

familie-opstellingen dag

Cursus informatie

Startdatum 04-02-2022
Einddatum 05-11-2024
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 05-04-2024
Locatie Atelier Isabella

Prijs Informatie

Ticket Type Prijs
familie-opstellingen dag €104,00

Inner Life opleidingen is aangesloten bij: