Een jaartraining over verbinding, verdieping en relaties

'Relaties houden van de intimiteit maar ook van vrijheid in elke communicatie, dat is tegelijk het voedsel en de energie van een relatie'

 
In deze mooie jaartraining ga je een heel jaar samen met andere mannen en vrouwen op onderzoek naar de diepe thema's van het leven:

Relaties
Seksualiteit
Je eigen groei naar bewustzijn

Aan de hand van deze thema's ga je jezelf steeds meer belichamen. Je begrijpt meer wat je verlangens zijn en hoe je die wilt communiceren. Hierdoor kun je ook het verleden en oude ongezonde relatiepatronen door deze jaartraining helen.

Relationships LOVE intimacy is een liefdevolle en veilige uitnodiging om de kracht van jouw  levensenergie te integreren in wie je werkelijk bent.

Voor wie?
Voor iedereen, ongeacht gender, seksuele voorkeur of oriëntatie, met of zonder relatie, die op een heldere en lichaamsgerichte manier zijn relaties, innerlijke verlangen naar verbinding en expressie wil leren kennen, verruimen en integreren. Je kunt je aanmelden als single maar ook als stel. 

Wat komt er aan bod?
Verbinding,contact oefeningen, jezelf leren kennen in de relatie met de ander, meditatie-oefeningen, dans, muziek, massage, plezier kunnen beleven vanuit ontspanning, zelfonderzoek. Allemaal op een veilige manier.Waar wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven bij Centrum de Bron, Nijeholtpade en bij Centrum Venwoude.

Bij Centrum Venwoude is het mogelijk een kamer upgrade te verkrijgen voor een meerpijs. Informeer naar de prijzen van 1 en 2 persoons kamers.

 Wat zijn de kosten?


Voor singles (incl. 2 individuele sessies)
Early bird tot 1 december: 2100,- euro p/p (daarna 2249,00 euro pp) 

Als je als koppel je aanmeld is de totaalprijs Early bird tot 1 december: 3899,- voor 2 personen. Daarna per koppe 4299,00 euro. 

 

Wil je in termijnen betalen, dan kan dat in 6 termijnen.

Vraag naar de voorwaarden voor de termijnbetalingen.

 Wil je je aanmelden voor 1 weekend, dan zijn de kosten:

595,- euro 

Wil je je alsnog aanmelden voor de gehele jaartraining, dan wordt dit bedrag verrekend met het bedrag van de jaartraining.


Data en thema's retreats:

Retreat 1- Je liefde als levenskunst

Elke relatie vertrekt volledig vanuit jou eigen voelen en kijken. In dit weekend worden de angsten en grenzen rondom verbinding en contact steeds meer helder.

- Ademen in warm water, Radical Honesty communication, Rituelen, Proceswerk, oefeningen in verbinding en contact. Hechtingsstijlen en Characterdynamics.datum : 21- 24 november 2019 Centrum de Bron

Retreat 2 - Symbiose en vrijheid in een relatie

Wat zijn je diepere verlangens in een relatie? Primaire emoties en secundaire emoties, de ruimte van intimiteit. Characterdynamics, verdieping. Seksualiteit en verlangen. Tantrisch ritueel.

Datum: 13-15 maart 2020 Ruimte de Gentiaan, Centrum Venwoude

Retreat 3 - Vernieuwing en flow in een relatie

Vernieuwing en verbreding in je relatie(s) via sharing, zintuiglijke oefeningen en tantrische oefeningen. Liefde is een leven delen, oefeningen in groei en dynamiek in de relatie. Characterdynamics verdieping. Rituelen en schaduwwerk.


Datum: 19-21 juni 2020 Ruimte de Tormentil, Centrum Venwoude

Retreat 4 - Ademruimte in je relatie

Hoe zorg je ervoor dat er meer ademruimte komt in je relatie(s)? Je unieke wezen en relateren met de wereld. De 5 levels van bewustzijn. Tantrische puja, verdiepende mediaties en communicatieoefeningen.

Datum: 25-27 september 2020 Ruimte de Gentiaan, Centrum Venwoude.Heb je vragen of wil je je aanmelden?
 

Bel ons op 06 30 443 108 of 06 50 404 300. 
Of mail op info@soulinstitute.eu

Jaartraining Relatietherapie

Cursus informatie

Startdatum 21-11-2019
Einddatum 25-09-2020
Max. deelnemers 25
Sluitingsdatum 05-06-2020
Locatie Centrum Venwoude

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

vrouwencoach opleiding 2
Voor mannen
Mannen en Soul Connection
Als innerlijke mannelijke energie samenkomt met het innerlijk vrouwelijke kan bevroren energie gaan stromen. Wijsheid in het hoofd kan zich verbinden met het hart. Heldere communicatie verbindt zich met je intuitie en levensenergie. De seksuele spirituele energie wordt vruchtbaar in alles wat je wil manifesteren.

Deze trainingen zijn voor mannen van elke geaardheid, het gaat er in tantra om, je innerlijke man en innerlijke vrouw te verbinden waardoor relateren vanuit elke pool in verbinding kan zijn.
Vrouwencoach opleiding

Door wie wordt het gegeven?

De jaartraining wordt gegeven door hoofddocenten Jacqueline Ananya Snelder, Lars Weller, gastdocenten en assistenten van Soul Institute. Zie team pagina.

Welkom in deze mooie weekenden van Tantra en relaties. We delen graag ons pad met jou waarbij je steeds meer kan ervaren dat je in elke relatie volledig jeZELF kan en mag zijn. 

Je relatie en elke relatie bestaat uit de liefde tussen jullie twee , dat veld leer je in Tantra steeds meer te verruimen.

Geslaagde vrouwencoachen

Voor vrouwen

Vrouwen en Soul Connection

Als  innerlijke vrouwelijke energie samenkomt met de innerlijke mannelijke pool krijgt deze energie wijsheid, focus en doelgerichtheid. Levenslust en creativiteit kan gericht stromen. Innerlijke kracht en seksualiteit verbindt zich met het groter veld van bewustzijn. Seksuele energie is spirituele kracht.

Deze trainingen zijn voor vrouwen van elke geaardheid. Het gaat er in tantra om, je innerlijke man en innerlijke vrouw te verbinden waardoor relateren vanuit elke pool in verbinding kan zijn.


Soul Institute is aangesloten bij: